1401/9/19 شنبه آیین گرامیداشت روز دانشجو به مناسبت گرامیداشت ١۶ آذر و روز دانشجو، نشستی دو ساعته با حضور جناب آقای دکتر بی نیاز ریاست دانشگاه و سایر اعضای شورای فرهنگی دانشگاه پیام نور استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار گردید.
در این نشست ابتدا حاج آقا هاشمی پور مسئول‌ دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای پیام نور استان ضمن تبریک روز دانشجو به علت نامگذاری این روز پرداخته و عنوان داشتند که هر نوع استکبار ستیزی زاییده تفکر  دانشجوی وطن پرست و  مطالبه گر می باشد و لازم است دانشجویان با دلیل و منطق در مقابل هر ظلم و ستمی ایستادگی نمایند و با تبیین و روشنگری جامعه را به سمت مطالبه به حق و به دور از اغتشاش و ایجاد ناامنی و هرج و مرج راهنمایی نمایند. ایشان افزودند جامعه ای بالنده و پویا می باشد که فرهیختگان آن به  تحلیل و تبیین حقایق بر اساس واقعیت ها بپردازند و اجازه گسترش برخوردهای دور از اخلاق و منطق و صرفا بر اساس احساسات را به دیگر قشرها ندهند. در ادامه  دانشجویان شرکت کننده در نشست به بیان دیدگاهها، انتقادات، پیشنهادات و مطالبات خود پرداختند. پس از استماع نظرات دانشجویان،  آقای دکتر بی نیاز، ضمن تبریک روز دانشجو و تشکر از حضور دانشجویان حاضر در جلسه، رسیدن به پیشرفت و بالندگی در هر جامعه ای را مشروط به استفاده از نیروهای جوان، بانشاط و با سواد دانستند و آمادگی دانشگاه پیام نور استان به عنوان بخشی از جامعه را جهت همراهی با دانشجویان فعال علمی و فرهنگی در همه زمینه ها اعلام نمودند و به برخی از مطالبات دانشجویان حاضر در جلسه پاسخ دادند.