1401/10/27 سه‌شنبه اجرای طرح پایش سلامت کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان طرح پایش سلامت کارکنان و اساتید دانشگاه پیام نور27 دی‌ماه در ستاد استان آغاز به کار کرد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این طرح به منظور غربالگری، ارزیابی پزشکی جهت بیمار یابی و کشف نیازهای درمانی در دانشگاه اجرا می شود.
در حاشیه  اجرای این طرح در مصاحبه با جناب آقای دکتر بی نیاز ریاست محترم دانشگاه پیام نور استان افزودند؛ طرح پایش سلامت در سال جاری جهت ارزیابی پزشکی و پیشگیری از خطر ابتلا به کووید19 و زیر سویه های آن برای اولین‌بار توسط تیم نمونه‌گیر آزمایشگاه زاگرس امروز 27 دیماه در ستاد استان و فردا 28 دیماه در مرکز یاسوج، طبق برنامه زمان‌بندی انجام می‌شود.
لازم به ذکر است این طرح در دیگر مراکز / واحدها با هماهنگی آزمایشگاههای معین در روزها و هفته های آتی انجام خواهد شد./

1401/10/27